Nyt badeværelse

Nyt badeværelse Silkeborg

Er tiden inde til at få etableret et nyt badeværelse i Silkeborg?

Så kan vi hjælpe dig videre med at få realiseret dit projekt. Hos Skovby Murerforretning ApS tager vi udgangspunkt i dine idéer og drømme, og bruger vores faglighed til at efterkomme selv dine mindste ønsker. Vi kan stensikkert sige, at vi har prøvet og set det meste før – og det er din garanti for, at vi også kan hjælpe dig godt videre.

Læs med herunder, og se hvad du kan forvente af et samarbejde med os.

Vi realiserer dit nye badeværelse i Silkeborg

Når badeværelset skal renoveres, eller hvis der skal etableres et helt nyt, så er der flere fagligheder, der skal i spil. Som vådrum skal badeværelset sikres af, så rummet ikke kommer til at tage skade af fugten, der naturligt opstår når bruser, toilet og håndvask benyttes. Og det gør selvfølgelig heller ikke noget, hvis gulv- og vægbeklædningen kommer til at bakke op om det udtryk, du ønsker badeværelset skal udstråle.

Det er her, vi kommer ind i billedet.

Hos Skovby Murerforretning ApS har vi stor erfaring med etablering af nye badeværelser i Silkeborg, såvel som almene badeværelsesrenoveringer. Vi lytter til dine ønsker og behov, og går til vores arbejde som var det vores eget badeværelse, vi var i gang med.

Vores arbejde udfører vi altid efter alle kunstens regler. Og når vi er færdige, så vil du stå med et badeværelse med en gulv- og vægbeklædning, der er monteret efter branchens højeste standarder.

Få en professionel murer til badeværelse-projektet i dag

Skal vi hjælpe dig med at få projekt “nyt badeværelse i Silkeborg” godt i mål?

Så er det nu, du rækker ud til os. Tag kontakt via formularen her på siden, og beskriv hvilke opgaver, vi skal tage os af. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få dit tilbud her